ΑΕΚ

Στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς και στο -2 από την πρώτη Μίλαν βρίσκεται η ΑΕΚ. Στους 4 αγώνες που έχει δώσει έχει κερδίσει τη σημερινή της αντίπαλο με 3-2 την πρώτη αγωνιστική και στη συνέχεια έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, με Αούστρια 2-2 εντός και δυο λευκές ισοπαλίες εκτός και εντός με Μίλαν. Με νίκη απέναντι στη Ριέκα και μη νίκη της Αούστρια κλειδώνει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ριέκα

Οι Κροάτες ήρθαν στην Αθήνα να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες τους έχουν απομείνει για πρόκριση. Με 1 νίκη και 3 ήττες θα περίμενε κάποιος πως θα έχει αποκλειστεί, τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου όμως την έχουν αφήσει να ελπίζει χωρίς όμως να εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα.

Εκτίμηση

Κρύβει παγίδες το παιχνίδι για την ΑΕΚ που δεν είναι και στα καλύτερα της αγωνιστικά. Οι Κροάτες θα εμφανιστούν χωρίς άγχος και θα παλέψουν για τη νίκη. Δίνω μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ για τη νίκη αλλά θα ήθελα ελαφρώς ψηλότερα την απόδοση του άσσου. Θα πάω με το g/g καθώς περιμένω τη Ριέκα να ρισκάρει.

Πρόταση

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
 ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ  g/g  2.05