Απόλλων Σμύρνης

Έχει κάνει αρκετές προσθήκες στο ρόστερ του με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αν δεν αλλάξει όμως άμεσα η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Με την ήττα στην Τούμπα (3-0) έφτασε τα 9 ματς χωρίς νίκη (0-3-6), εμφάνισε πάλι πολλά αμυντικά κενά και δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ των γραμμών του.

Παναθηναϊκός

Εικόνα διάλυσης, με πολλά πρωτοκλασσάτα ονόματα να αποχωρούν και με 7 παίχτες από την Κ-20 να μπαίνουν στην αποστολή και με τον Ουζουνίδη να είναι “φευγάτος”, καλείται να κάνει το πρώτο του διπλό για φέτος. Για αγωνιστικά δεν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι καθώς στην κατάσταση που βρίσκεται όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μόνο μυαλό για ποδόσφαιρο δεν υπάρχει.

Εκτίμηση

Ο Απόλλων θέλει πάση θυσία το τρίποντο και βρίσκει απέναντι του μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα αλλά στα πρόθυρα κατάρευσης. Όσο και να θέλουν οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να επικεντρωθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι δύσκολο με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και οι γηπεδούχοι θα το εκμεταλλευτούν.

Πρόταση

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 2.70