Θέλτα

Για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς έβγαλε πολλές αδυναμίες, κυρίως στην άμυνα και ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από την Χετάφε. Δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση, δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους και το 1-0 έγινε στο 37’ από κόντρα επίθεση. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε και το 2-0, με την Χετάφε να χάνει αρκετές ευκαιρίες, μέχρι το 85’ τελικά που γράφτηκε το τελικό σκορ. Η εξάδα απέχει έξι βαθμούς και η επτάδα τρεις, οπότε δεν είναι καιρός για δάκρυα. Πρέπει να συνέλθει άμεσα, καθώς υποδέχεται μια ομάδα που είναι υψηλότερα από αυτή στη βαθμολογία και έχει τον ίδιο στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη δηλαδή.

Εϊμπάρ

Υποδέχθηκε την Μπάρτσα στην δυνατή έδρα της, αλλά δεν ήταν για τα “δόντια” της. Το πάλεψε το ματς όσο μπορούσε, αλλά από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε παρέταξε βασικούς, δεν είχε και πολλές πιθανότητες. Βρέθηκε να χάνει από το 16’ με 0-1 και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο 66’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και το έργο της ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88’ για το 0-2. Εντός προγράμματος ήττα και είναι οριακά στην επτάδα που πιθανόν θα δώσει και η 7η θέση ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ματς με την Θέλτα είναι κρίσιμο, διότι έχουν αμφότερες τον ίδιο στόχο. Στα πέντε τελευταία εκτός έδρας είναι αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Εκτίμηση

H Θέλτα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αλλά είναι ασταθέστατη γενικά φέτος. Η Eϊμπάρ στα εκτός έδρας έχει βρει τον τρόπο να τα καταφέρνει καλύτερα μέχρι και να παίρνει αποτελέσματα. Και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ.

Πρόταση

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Θέλτα – Εϊμπάρ G/G 1.70