Μάιντζ

Για ακόμα μια αγωνιστική η Μάιντζ έδειξε για ποιο λόγο έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για υποβιβασμό. Ενώ κατάφερε στο 36΄να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2 τέρματα μάλιστα, τελικά ηττήθηκε με 3-2. Γενικά είναι μια ομάδα που δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη. Έχει μείνει μακριά από νικηφόρο αποτέλεσμα εδώ και 6 αγωνιστικές. Η άμυνα της αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, αφού μέχρι στιγμής έχει παραβιαστεί η εστία της 31 φορές σε 18 παιχνίδια.

Στουτγκάρδη 

Μπορεί η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής να ήρθε με αυτογκόλ, η εικόνα της όμως έδειξε πως έχει βελτιωθεί. Μέχρι στιγμής όλες τις νίκες της τις έχει πετύχει εντός έδρας. Δυστυχώς η εκτός έδρας εικόνα της μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική. Μπορεί να κέρδισε στον τελευταίο της αγώνα παρ όλα αυτά δεν έχει απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, άρα η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική.

Εκτίμηση

Ένας αγώνας μεταξύ δυο ομάδων σχεδόν ισοδύναμες. Για την Στουτγκάρδη βασικός στόχος είναι να μην χάσει και να προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη κόντρα σε μια αναξιόπιστη Μάιντζ . Με κάλυψη η επιλογή της Στουτγκάρδης.

Πρόταση

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Μάιντζ – Στουτγκάρδη Χ2 Δ.Ε. 1.53